Samarbeidspartnere

Vi samarbeider utelukkende med kvalitetsaktører for å sikre våre kunder et best mulig produkt.

Høyden er en norsk entreprenør med spesialkompetanse i tilkomstteknikk, som er arbeid i høyden med tau. Vi utfører vedlikehold, leverer håndverkstjenester, monterer sikringssystemer og gir råd til noen av landets mest innflytelsesrike entreprenører, eiendomsutviklere og -forvaltere, samt borettslag og kraft- og offshoreindustrien. Vi er faglig nysgjerrige og etterstreber å finne gode og innovative løsninger på våre kunders utfordringer.

Stjernekjøkken leverer skreddersydde kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.

De har et stort utvalg av fronter i forskjellige design og farger. Deres kjøkken kan leveres i heltre, finer, high gloss eller laminat i meget god kvalitet. De har også mange varianter av håndtak, benkeplater samt plassbesparende skapinnredning. Kjøkkenløsninger leveres i alle prisklasser, og vi lager skreddersydde løsninger uten store tillegg i prisen.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Legging av bruddskifer: Gjorde en utmerket jobb, alt gjennomført 100% i henhold til avtale og et strålende utført håndverk. Underveis dukket det som alltid opp problemstillinger i forhold til arbeidet som ikke var påtenkt, dette ble diskutert med meg og vi fant tilfredsstillende løsninger sammen.

 

Flislegging uteområde: Sordal Prosjekt kan anbefales på det sterkeste. Arbeidet gikk ut på å legge 50m2 flis på gammelt betong dekke på vårt uteområde. De kom med gode innspill på hvordan dette burde gjøres for å få best mulig resultat, vi hadde både sprekker/vinkler som var utfordrende. Dyktige fagfolk som kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt og innenfor det som var avtalt. Vi er veldig fornøyd med jobben og vil helt klart bruke Sordal igjen ved behov.

 

Rivning og bygging av nytt inngangsparti:

Jeg vil bare takke Sordal Prosjekt AS for en utmerket jobb i forbindelse med riving og bygging av nytt inngangsparti på vår bolig på Frogner i Sørum. Vi ville etterpå forandre litt på trappetrinnene,og da kom de raskt tilbake og foretok forandringene. Hyggelige folk,og utrettelige arbeidere. Vil anbefale dem på det varmeste..

Følg oss i flere kanaler: